Thuis

Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory

Van goede kwaliteit plastic schoenen die machine maken voor verkoop
De machinekwaliteit is o.k., aangezien wij van hen vanaf 2014, het machine lopende goed brachten! en de machine het gemakkelijk is te handhaven!

—— M. Mohanmad

Wij zijn nieuw voor de schoenindustrie, bij het allereerste begin dat wij over de installatie en de verrichting hebben betroffen, maar wanneer gemakkelijk is om het eigenlijk te doen!!

—— Mr.Hamber

De KingKongfabriek maakt werkelijk goede kwaliteitsmachine, zouden wij met hen willen meer in de nabije toekomst werken!! en wij zouden hen willen adviseren!

—— Mr.Tam

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory

1 2 3 4 5 6
Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory
Sample room Workshop Work shop 2 Ready Shoe injection machine werkplaats werkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JINGANG (KIngKong)
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 30-60
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 30% - 40%

Plastic de Machinesfabriek die van Dongguankingkong (Jingang) zich reeds op de roterende machine van de type plastic injectie voor verschillende soorten schoeisel sinds 2005 concentreren.
 

  • Hete verkoopmachine: PCU de machine van de schoeninjectie (jg-1824D), pvc-de machine van de het sandelhoutinjectie van de Geleidame (jg-112W).

 

  • Wij zijn de fabriek gespecialiseerd in allerlei de roterende machines van de schoeiselinjectie voor plastic pantoffel, sandelhout, de hoge hiel van de dame, lange of korte laars (veiligheidslaars), pantoffelriem, enz.


Wij verkopen allerlei die plastic hulpmachines met zeer concurrerende prijs, met inbegrip van plastic maalmachine, koeltoren, het mengen en het mengen zich machine, vultrechterdroger, Schoen het bijeenkomen machine, en andere relatieve schoen machine zoals wipschakelaar die machine vastmaken, boringsmachine etc… maken.

Wij kunnen u de volledige reeks van de machine en de Vorm van de schoenproductielijn aanbieden, en in het buitenland zijn de installatie en de opleidende dienst beschikbaar voor u. Onze files van het ingenieursteam altijd hier voor u.
 

  • Momenteel, zijn onze machine die reeds naar Bangladesh wordt uitgevoerd, Indonesië, Zuid-Korea, Paraguay, Colombia, Nigeria en Amerika, etc…-de Cliënten van in het buitenland zeer welkom met ons samenwerken om wederzijdse voordelen samen tot stand te brengen.
Contactgegevens
Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory

Contactpersoon: Mr. Joined

Tel.: 86--15913797096

Fax: 86-0769-88318857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)