Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit plastic schoenen die machine maken voor verkoop
De machinekwaliteit is o.k., aangezien wij van hen vanaf 2014, het machine lopende goed brachten! en de machine het gemakkelijk is te handhaven!

—— M. Mohanmad

Wij zijn nieuw voor de schoenindustrie, bij het allereerste begin dat wij over de installatie en de verrichting hebben betroffen, maar wanneer gemakkelijk is om het eigenlijk te doen!!

—— Mr.Hamber

De KingKongfabriek maakt werkelijk goede kwaliteitsmachine, zouden wij met hen willen meer in de nabije toekomst werken!! en wij zouden hen willen adviseren!

—— Mr.Tam

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory

1 2 3 4 5 6
Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory
Sample room Workshop Work shop 2 Ready Shoe injection machine werkplaats werkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JINGANG (KIngKong)
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 30-60
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 30% - 40%
  • In 2006, werd ons fabrieksbegin aan de pantoffel van proucepvc/de lucht blazende injectie van de sandelhoutinjectie het vormen machine, en toen dit model de leider in zeer korte tijd in de schoenindustrie. 

 

  • Tussen 2009 en 2010, ontwikkelden de Plastic machines van Kingkong de vorm het vastklemmen kracht tot 160 Ton voor enige kleur en de dubbele machines van het kleurentpr/tr Schoeisel in twee verschillende Verticale structuren die op onze gevraagde cliënt worden gebaseerd. Wegens dit creeerden wij een nieuwe TPU-revolutie van de schoeiselproductie. 

 

  • In 2012 volgde het Energiebehoud op en het beleid van de emissievermindering, rustten wij de Servomotor voor al onze schoeninjectie het vormen machine uit. wegens dit, kan al onze machine minstens de consumptie bewaren van de één derdemacht voordien wordt vergeleken die met. 

 

  • 2013-2014, wij de verticale en horizontale Geleipcu machine van de schoeninjectie, welke bekwaam ontwikkelden om dubbele kleuren, PCU van de drie kleurengelei te veroorzaken schoeisel. Om onze cliënt toe te staan om nieuw ontwerpschoeisel te produceren om meer winst te maken. 

 

De tijd gaat voorbij, houdt de Plastic de machinesfabriek van KingKing nooit op om deel te nemen elke enige revolutie. En doe altijd ons beste beste prestatiesmachines vanaf gevraagde cliënt produceren zijn onze No.1-toestemming! 

 

 

Contactgegevens
Dongguan Kingkong Plastic Machinery Factory

Contactpersoon: Mr. Joined

Tel.: 86--15913797096

Fax: 86-0769-88318857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)